Review #GW6

Written by:

Ce încrezători am fost înaintea etapei… Ne gândeam oare câte puncte vom face? 80, poate 90? Ei bine, am fost readuși cu picioarele pe pământ încă de la primul meci, noi ascunzându-l bine de tot pe Ayling, pe ultima poziție de pe banca de rezerve. Să fim siguri că nu există riscul de a “intra” în teren. Teoretic, am gândit bine. Aston Villa era pe val, ne așteptam să marcheze cel puțin 2 goluri. Din acest motiv l-am și transferat pe Watkins. Practic, Bielsa nu a fost de acord.

Așadar, am reușit să adunăm doar 55 de puncte etapa asta.

Leicester a făcut un meci bun cu Arsenal, reușind să nu primească gol. Schmeichel a închis poarta cu brio, astfel a primit un punct pentru cele 4 parade. Mai mult decât atât, a fost cel mai bun om de pe teren, iar cele 3 puncte bonus i-au fost atribuite lui.

Cea mai mare dezămăgire pentru noi a fost Calvert-Lewin. Everton a fost inexistentă în meciul de duminică, Calvert-Lewin neavând nici măcar o ocazie importantă. Nu ne-am așteptat deloc la o astfel de desfășurare a meciului.

Son și Kane au confirmat forma bună. E drept că nu a mai fost un recital al celor doi ca în etapa precedentă, dar nu ne putem aștepta ca Tottenham să dea câte 3-4 goluri pe meci, mai ales cu Mourinho la cârmă. Inspirația noastră a lăsat de dorit când a venit vorba de a allege căpitanul. Dacă etapa trecută l-am ales pe Son și Kane a făcut mai multe puncte, acum am schimbat banderola între ei.

Ce ne așteaptă etapa următoare? Cel mai probabil vom face mai multe schimbări. Trebuie să scăpăm de 4-5 jucători, deci poate ar fi momentul să folosim Wild Card-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *