Review #GW5 – Echipa #GW6

AvatarWritten by:

Astăzi începe etapa a șasea din Premier League și vă vom prezenta, ca de fiecare dată echipa noastră pentru această etapă, dar mai întâi să vedem ce am făcut în GW5.

În etapa a cincea am reușit, poate nesperat, să adunăm 84 de puncte. Son și Kane s-au dovedit a fi cele mai inspirate transferuri pe care le-am făcut de la începutul campionatului. Ar fi fost bine dacă l-am fi pus pe Kane căpitan, dar să nu ne plângem.. Este foarte bine și așa.

Acum sa vorbim despre etapa care începe astăzi. Dacă săptămâna trecută eram hotărâți să folosim Wild Card-ul acum, astăzi am decis totuși că nu e momentul. Nu facem schimbări majore după o etapă bună. Astfel, pentru weekend-ul acesta, am făcut un singur transfer: Mitrovic à Watkins.

Așa arată echipa noastră pentru #GW6:

De această dată l-am ales pe Kane să poarte banderola de căpitan. Să sperăm că va avea un meci la fel de bun ca meciul trecut. După cum spuneam, l-am schimbat pe Mitrovic cu Watkins. De ce? Am tot avut răbdare cu sârbul de la Fulham, dar această răbdare nu ne-a fost răsplătită. De cealaltă parte, Aston Villa are un start de sezon cum nici măcar cei mai fanatici suporteri ai echipei nu sperau. Având în vedere și programul foarte bun pe care Aston Villa îl are în următoarele 10 etape, credem că acest transfer al lui Watkins va fi de bun augur.

Acestea fiind spuse, suntem încrezători că etapa bună de săptămâna trecută se va repeta și weekend-ul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *