Recomandarile Comunitatii – Partea 3

Written by:

Continuam recomandarile comunitatii cu partea a-3-a.

Eugen Stoica – manager FC Canalu’

În apărare voi miza pe McCarthy set and forget. La 4.5 milioane mi se pare o opțiune decentă și cred că Southampton poate fi o echipă organizată anul ăsta, cu potențial de clean sheet destul de bun. Iar în meciurile cu granzii se pot scoate niște puncte bonus din saves.

Pariul meu e Zyiech, l-am urmărit în câteva meciuri ale lui Ajax și cred că dacă intră bine în echipă poate fi un mijlocaș de 8 milioane foarte prolific. Marchează, pasează, și cu sosirea atâtor jucători de atac la Chelsea e posibil să fie implicat la multe faze. Sper că nu e foarte accidentat, îl țin până mai aproape de deadline și dacă cumva aflu că sunt șanse să nu joace îl pun pe bancă sau îl înlocuiesc cu James Rodriguez, Havetz sau altcineva.

Harry Kane e atacantul scump care cred eu că va începe bine sezonul, în nota în care l-a terminat pe precedentul. Știm clișeul cu Kane nu marchează în august – septembrie – ei bine nu are de jucat prea multe meciuri în perioada asta așa că merg cu el de la început. Cred că are șanse să facă un sezon bun, chiar și casele de pariuri îl dau cam în topul marcatorilor probabili. Mourinho de obicei face treabă ok în al doilea sezon de la preluarea unei echipe, deci sunt premise ok. Dacă va fi un parteneriat bun cu Son și poate chiar și cu Doherty, e posibil ca Kane să fie o alegere bună.

Robert Rus – Manager fsociety

Motivele pentru care l-am ales le gasiti mai detaliat in Previziuni din presezon: West Brom pe Tackle.ro

Este un jucător de urmărit în debutul noului sezon din Anglia. Golgeter sezonului trecut în Championship cu 26 de reușite, atacantul sârb este un marcator prolific, având la Fulham o medie de un gol la 2 meciuri (98 de meciuri / 49 de goluri). Programul lui Fulham este de asemenea unul favorabil în primele 9 etape, când londonezii nu întâlnesc niciuna din primele 4 clasate din sezonul anterior.

Va fi unul din jucătorii cheie ai lui Spurs în acest sezon. Înregistrat ca mijlocaș în FPL, Son a jucat adesea și pe poziția de vârf în ”era” Mourinho, mai ales în perioada în care Kane a absentat. Și Tottenham are un program favorabil în debutul sezonului, 7 din primele 8 adversare fiind formații clasate pe locul 10 sau mai jos în sezonul trecut, Son având astfel oportunitatea de a aduce puncte serioase echipelor care îl dețin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *