Recomandari capitani pentru #GW10

AvatarWritten by:

Continuam seria noastra de recomandari de capitani pentru #GW10. Speram sa fie cu noroc si de aceasta data.

Diogo Jota

Revelatia acestui sezon in tabara cormoranilor merita putin din atentia noastra. Odihnit in meciul de UCL pierdut in fata celor de la Atalanta, Jota pare un asset bun pentru acest weekend.

Brighton pare un club care ii prieste portughezului, in cele 4 intalniri bifate impotriva pescarusilor pe vremea cand juca la Wolves acesta a reusit sa marcheze de 2 ori. Chiar daca nu are victorii impotriva lor, nu putem sa comparam forta celor de la Liverpool cu a celor de la Wolves.

In acest sezon a reusit 4 goluri in PL din 18 suturi/10 pe poarta, jucand doar 394 de minute.

Kevin De Bruyne

Daca ultimele doua meciuri din campionat impotriva celor de la Liverpool si Tottenham nu au fost concludente pentru KDB, meciul cu Burnley ar trebui sa-l ajute sa depaseasca prestatiile mediocre.

Chiar daca nu are gol marcat impotriva celor de la Burnley in 7 meciuri jucate impotriva lor, e timpul ca cei 18% din manageri sa fie rasplatiti.

City nu se afla intr-o pasa buna dar echipa condusa de Sean Dyche nu pare sa fie capabila sa incurce cetatenii aflati intr-o sete de victorie. In plus, victoriile celor de la City au fost la scor de cele mai multe ori.

Cu un singur gol si 3 assists in acest sezon, ne fortam norocul si-l alegem pe KDB printre protagonisti in acest GW.

Che Adams

Principala gura de foc a celor de la Southampton dupa accidentarea lui Ings, Che Adams, a reusit in acest sezon in doar 9 etape sa-si atinga performantele de sezonul trecut: 3 goluri si 4 assist-uri. Doua dintre cele 3 goluri au fost marcate impotriva celor de la Chelsea si Everton.

Ultimele meciuri jucate de Southampton impotriva celor de la United s-au soldat cu goluri de ambele parti. Nu vad de ce ar iesi din aceasta logica si acest meci.

Chiar daca pe spatiul portii celor de la United in cele 8 meciuri jucate au fost trase doar 89 de suturi, diavolii au incasat nu mai putin de 14 goluri. O statistica imbucuratoare pentru un varf.

Sa speram ca Che Adams a pastrat un gol si pentru acest meci.

Cam atat pentru acest GW. Sa fie bafta pentru toata lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *