Multa speranta, mare dezamagire – Review #GW2

AvatarWritten by:

38 de puncte! Atât au reușit băietii noștri să aducă în vistieria echipei. Cu “ajutorul” nostru, bineînțeles. A fost o etapă extrem de neinspirată pentru noi.

Iată echipa folosită:

Cea mai dureroasă alegere pentru noi a fost să îl lăsăm pe Mitrovic pe bancă. Ne-a furat puțin meciul din prima etapă al lui Fulham, așa că nu ne așteptam la un astfel de răspuns din partea sârbului.

În ceea ce privește primul 11, nici nu știu de unde să încep. Chiar dacă Burnley nu este o echipă comodă, ne-am fi așteptat totuși ca apărarea lui Leicester să reziste fără gol primit. Cu toate că Vulpile nu au reușit să păstreze poarta intactă, Justin a reușit un gol si ne-a adus 7 puncte. Cât despre ceilalți fundași, dezamăgire totală. Newcastle a fost una din cele 2 mari dezamăgiri ale noastre în etapa asta, cealaltă fiind Man Utd. Cu 3 goluri încasate, un cartonaș galben si 0 realizări pe faza ofensivă, punctajul lui Lascelles nu putea fi altul.

Dintre mijlocași, singurul care s-a ridicat cât de cât la așteptările noastre a fost Aubameyang. Saint-Maximin nici nu a apucat să se încălzească bine, că s-a și accidentat, astfel fiind schimbat după doar 33 de minute. Havertz pare că mai are timp de acomodare în echipa lui Lampard, iar de la Salah ne-am fi așteptat măcar la o pasă de gol, dar nu a fost sa fie.

În atac avem una caldă și una rece(dacă excludem greșeala de a-l pune pe Mitrovic pe bancă). Chiar daca Southampton a fost călcată în picioare de Spurs, Ings și-a făcut treaba și a compensat jocul slab din prima etapă. Martial, de fapt United per total, a fost extrem de șters. Manchester din startul acestui sezon nu seamănă deloc cu Manchester de la finalul sezonului trecut. Să sperăm, totuși, că a fost doar un accident.

În concluzie, a fost o etapă extrem de slabă pentru noi. Mai avem câteva zile până la startul etapei a treia, deci ne apucăm de treabă, pentru a “redresa” echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *