GW7 – Review

AvatarWritten by:

Ultimele etape le-am sarit si nu am facut review-uri. Ne cerem scuze pentru acest lucru dar am fost putin cam “ocupati”.

Revenim insa cu review-ul pentru #GW7 care a fost destul de bland cu noi. Am reusit sa acumulam 52 de puncte, cu un punct peste medie. Un punct mic, dar important.

Pentru acest GW am facut 2 transferuri (-4 pcte) King -> Abraham si Zinchenko -> Aurier. Ambele dezastruoase. O sa detaliez mai jos cat de “inspirati” am fost.

Protagonistul transferurilor a fost Aurier. Acesta a reusit o incerdibila performanta: a luat in decurs de cateva minute doua cartonase galbene. -2 puncte. Furt pe fata. (Zinchenko a facut 2 puncte).

Abraham un alt transfer asteptat de noi si in care ne-am pus sperante a reusit sa aduca in viseriile clubului 2 puncte. Excelent. In schimb, King, omul pe care l-am dat afara ca sa-i facem loc tanarului Abraham a returnat 12 puncte.

Cu toate aceste impedimente care ne-au costat cam mult ne-am descurcat binisor.

Kelly si VVD au facut meciuri bune si au adus echipei 6 respectiv 8 puncte.

Intr-un final, dupa lupte seculare, am reusit sa alegem capitanul “corect” pentru aceasta etapa. Sterling reusind sa aduca 14 puncte in timp ce Salah a facut doar 3.

Chiar daca parea un meci facil in care Cantwell ar fi trebuit sa aduca puncte nu s-a intamplat acest lucru. Doar 2 puncte in dreptul lui.

KDB a fost un transfer reusit pentru noi iar in aceasta etapa a confirmat.A reusit si de aceasta data sa aduca puncte echipei – 9.

In atac situatia e putin ciudata. Aveam asteptari mari de la atac pentru acest GW dar se pare ca doar Wood cu 7 puncte a reusit sa aduca ceva. Abraham si Wesley au adus cate 2 puncte fiecare chiar daca adversarii au fost decenti, Brighton respectiv Burnley

Dupa cum va spuneam am facut 52 de puncte dupa niste decizii mai mult decat neinspirate. Am facut -4 puncte doar ca sa aducem un jucator sa faca -2 puncte (Aurier) si alt jucator sa faca 2 puncte (Abraham).

Daca nu faceam aceste transferuri puteam sa avem : 70 de puncte. Am facut acest calcul doar ca sa vedeti cat de mult conteaza doua decizii in acest joc.

Speram ca data viitoare sa fie mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *