GW5 – Echipa

Written by:

Am ajuns  la GW5 in FPL. Prima etapa a fost una foarte buna, insa urmatoarele 3 nu s-au ridicat la asteptarile noastre. Speram sa ne revansam de aceasta data

Transferuri

Compartimentul ofensiv, atacantii, sunt cei care nu au performat in aceasta perioada pentru noi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care numarul de puncte adunate a fost sub asteptari.

Astfel transferul pe care l-am facut in aceasta etapa este schimbarea lui Jota (Wolves) cu Wesley Moraes (Aston Villa). Jota a evoluat foarte bine in cupele europene pentru Wolves, insa in campionat evolutia sa a lasat de dorit, astfel am hotarat sa il schimbam cu noul transfer a lui Villa. Pana in momentul de fata nici acesta nu a rupt gura targului, reusind un singur gol in primele 4 etape, insa speram ca se datoreaza acomodarii si trecerii de la un campionat mult inferior spre Premier League.

Primul 11

Pentru aceasta etapa am hotarat sa schimbam din nou sistemul de joc: 3-4-3, unul mult mai ofesiv, care speram ca ne va aduce mai multe puncte.

In aparare vom evolua cu Fabianski (West Ham) intre buturi (in detrimentul lui Ryan de la Brighton care presupunem ca va avea un meci greu contra celor de la Burnley), iar trio-ul de pe lina de fund este format din Zinchenko (Man City), Digne (Everton) si van Dijk (Liverpool).

La mijloc, pastram nucleul din etapa trecuta, pe langa varfii de lance Salah (Liverpool) si Sterling (Man City), vom evolua cu Sigursson (Everton) si Felipe Anderson (West Ham).

Iar in atac, vom evolua cu toti cei 3 atacanti pe care ii avem la dispozitie: Wood (Burnley), King (Bournemouth) si Wesley (Aston Villa).

In ceea ce priveste banderola de capitan, am ales sa continuam cu Sterling, avand in vedere ca va evolua in compania celor de la Norwich. In ceea ce il priveste pe Salah, am hotarat sa evitam sa-i dam banderola in aceasta etapa ca urmare a scandalului cu Mane din ultimul meci. Ramane de vazut daca acestia s-au impacat iar atmosfera de la echipa este una propice.

S-aveti bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *