GW4 – review

Written by:

Etapa a4a a fost o etapa slaba pentru noi. Am reusit sa adunam doar 49 de puncte, in conditiile in care media a fost de 57.

Alegerea portarului a fost usoara. Gandindu-ne ca Brighton va incasa multe goluri pe Etihad, ceea ce s-a si intamplat, am ales s ail folosim pe Fabianski in poarta. Acesta a inchis bine poarta in fata lui Pukki, iar acest lucru ne-a adus 7 puncte.

In privinta fundasilor, Zincenko, Digne si van Dijk erau batuti in cuie in 11-le nostru de start, singura necunoscuta fiind alegerea celui de-al patrulea fundas: Lundstram sau Kelly. Meciul reusit de Lundstram acum 2 etape ne-a cam furat putin si am decis sa incepem cu el meciul. Nu am fost foarte inspirati, Kelly facand cu 5 puncte mai mult decat fundasul lui Shefiled.

Mijlocasii nostri nu au avut o etapa stralucita, iar noi am fost din nou neinspirati in alegerea capitanului. Salah si Sigurdsson au reusit sa ofere cate un assit si ne-au adus 11 puncte impreuna. In ceea ce ii priveste pe ceilali 2 mijloacsi, Sterling si Anderson, acestia nu au reusit nimic notabil.

Daca mijlocasii nu ne-au impresionat cu nimic, la nivelul atacantilor stam si mai rau. King nu a reusit sa iasa la rampa in 78 de minute, iar Jota a jucat doar 22 de minute pentru Wolves. Asadar, cei 2 atacanti ne-au “imbogatit” punctajul cu 3 puncte.

Speram ca in pauza competitionala care urmeaza ne vom regrupa si vom fi mult mai inspirati in alegerea lotului si a primului 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *