GW3 – Review

Written by:

GW3 a adus pentru echipa noastra 47 de puncte cu 3 peste media de puncte a etapei. Un rezultat la care nu ne gandeam, mult sub asteptari, dar totusi peste medie.

Chiar daca toate “sagetile” in aceasta etapa au fost rosii sa privim partea plina a paharului!

In GW3 s-au folosit 414,347 WC, noi am decis sa nu-l folosim si sa ne tinem cu dintii de el pentru zile mai negre. Sa speram ca a fost o decizie inteleapta.

Etapa 3 a inceput rau pentru noi. Aston Villa a invins Everton cu 2-0. Chiar daca, caramelele au dominat meciul si si-au creat ocazii acestia nu au reusit sa inscrie. Astfel Digne a reusit doar 1 pct.

Lundstram, proaspat transferat de catre noi, a reusit performanta sa aduca in visteriile clubului 0 pcte. Probabil mai are nevoie de putin timp de acomodare.

Daca in meciul de pe Anfield, Liverpool – Arsenal , ne asteptam ca Liverpool sa primeasca gol, in meciul cetatenilor speram la un CS. Din pacate socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de pe stadion. Zinchenko si van Dijk – 2 puncte fiecare.

Deciziile de a juca cu 5 mijlocasi si a schimba capitanul (Sterling in locul lui Salah) s-au dovedit a fi putin neinspirate. Salah a facut 15 puncte iar Sterling doar 8.

Martial, primul nostru transfer a reusit o pasa de gol, aducand 5 puncte. La polul opus s-au aflat Dendoncker (1 punct) si Sigurdsson (2 puncte).

Dendonker rezerva titularizata, de la care nu aveam foarte multe asteptari. In schimb forma slaba a lui Siggi se adanceste si increderea noastra in fortele lui scade. Pare candidatul ideal pentru urmatorul transfer.

In atac, Jota, alegerea noastra in aceasta etapa nu s-a facut remarcat si a reusit doar 2 puncte. Chiar daca in EL traverseaza o perioada buna, in EPL rezultatele inca se lasa asteptate.

Una peste alta o etapa saraca in puncte, singurul plus ar fi transferul reusit al lui Martial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *