GW3 – Echipa

Deac SebiWritten by:

Iata ca am ajuns si la GW3 in FPL. Primele 2 etape au fost contrastante, prima una foarte buna si a doua mai slaba in ceea ce priveste punctele acumulate.

Transferuri

Avand in vedere faptul ca in GW2 nu am facut nici un transfer, pentru aceasta etapa avem la dispozitie 2 transferuri gratis, pe care am decis sa le folosim.

Primul transfer este schimbarea lui Zaha (Crystal Palace) cu Martia (Man Utd). In primele 2 etape jucatorul lui Palace nu a aratat nimic: in prima etapa a intrat doar pentru putin timp, iar in etapa a doua din postura de titular nu a avut nici o ocazie de gol. De cealalta parte Martial a aratat un joc foarte bun, inscriind in fiecare dintre cele 2 meciuri jucate.

Al doilea transfer, Lundstram (She Utd) in locul lui Ake (Bournemouth) il facem din 2 motive: unu pentru a asigura banii necesari pentru transferul anterior si in al doilea rand deoarece cei de Bournemouth nu arata deloc bine in inceputul acestui sezon. Lundstram evolueaza la mijlocul lui Sheffield Utd, avand un aport ofensiv important in jocul echipei. (nu ne asteptam la clean sheet-uri din partea lui, insa speram sa contribuie la golurile acesteia)

Primul 11

Pentru aceasta etapa am hotarat sa schimbam sistemul de joc, ca urmarea a meciurilor care se desfasoara in aceasta etapa: 4-5-1.(faptul ca Bournemouth evolueaza impotriva celor de la Man City, nu ne asteptam la goluri marcate de catre King, iar faptul ca Wolves evolueaza impotriva celor de la Burnley, ne cam obliga sa alegem pe unul dintre Jota si Wood)

De asemenea schimbam si capitanul in aceasta etapa, alegandul pe Sterling (Man City) in detrimentul lui Salah (Liv), deoarece englezul arata un joc mai bun la inceputul acestui sezon, precum si faptul ca cei de la Liverpool vor juca impotriva celor de la Arsenal in aceasta etapa.

Speram ca toate aceste modificari se vor concretiza intr-un numar mai mare de puncte obtinute in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *