GW2 – Review

AvatarWritten by:

Dupa cum era de asteptat, GW2 nu a fost la fel de spectaculos la capitolul puncte precum GW1. Era cam imposibil. 43 de puncte dupa o etapa nebuna e un scor multumitor.

Ce mai ramane de spus, dupa o etapa, in care majoritatea jucatorilor din echipa nu au facut mai mult de 3 puncte? Nu prea multe..

Pentru etapa a doua am preferat sa nu facem niciun transfer, pentru  a avea 2 transferuri gratuite in cea de-a treia etapa. Asadar, am fost nevoiti sa lucram cu ce aveam. Nu a fost o saptamana stralucita pentru noi, dar , avand in vedere ca Average-ul a fost de 41 de puncte, cred ca ne-am descurcat oarecum decent.

Brighton a jucat impotriva lui West Ham, astfel ca ne-am trezit si cu prima dilema: Ryan de la Brighton, sau Fabianski de la West Ham. Avand in vedere faptul ca echipa lui Pellegrini nu ne inspira o forta ofensiva de speriat, am sperat ca nu vor reusi sa dea gol in meciul din etapa asta, de aceea am preferat sa jucam cu Ryan in poarta.  Nici Fabianski nu a facut un meci mare, deci nu am pierdut foarte mult cu alegerea facuta.. Am pierdut doar un punct.

In ceea ce ii priveste pe fundasii  nostri, majoritatea a facut puncte mult sub asteptari. Digne este singurul care merita evidentiat, reusind sa sa ofere un assist si sa faca CS. Van Dijk ar fi trebuit sa aiba 6 puncte, dar “datorita” lui Adrian, acest lucru nu s-a mai intamplat. Pe Zinchenko l-am lasat pe banca, pentru ca ne asteptam ca Tottenham sa marceze pe Etihad, plus ca nu are un aport ofensiv notabil in echipa lui Guardiola, incat sa ofere assist-uri.

Trecand la linia de mijloc, nu prea avem ce evidentia. Singurul care a iesit la rampa este Sterling, care a oferit o pasa de gol si a obtinut 6 puncte. In rest, Salah, Sigurdsson si Zaha au dormit pe teren, ultimul neavand nici macar un sut pe poarta.

Sa vorbim putin si despre atacanti. King nu a facut un meci stralucit, dar am avut noroc ca Bournemouth a avut penalty si el este, in sezonul acesta, responsabilul cu executarea loviturilor de la 11 metri. Astfel, ne-a adus 6 puncte, ceea ce este destul de bine. Jota s-a zbatut in meciul cu United dar fara realizari prea mari primind cele 2 puncte cuvenite.

In concluzie, a fost o etapa saraca in puncte, sub asteptarile noastre dar cum spuneam si la inceputul articolului, GW1 va fi destul de greu de egalat.

Speram ca etapa viitoare, cu mici schimbari in echipa sa adunam mai multe puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *