GW2 – Jucatori ce merita urmariti

AvatarWritten by:

GW1 a trecut repede, ca vantul, ca gandul, ca o lovitura libera batuta de Steven Gerrard si a fost la fel de spectaculoasa ca loviturile libere batute de David Backham.

Entuziasmul inceperii Premier League ne-a cuprins pe toti si am rasuflat usurati ca a trecut perioada de transferuri insa munca titanica de acum incepe.

Transferuri si strategii in fiecare saptamana.

Etapa ce tocmai a trecut a fost in mare un succes pentru toata lumea. Media punctelor fiind destul de ridicata, 65 puncte. Acest lucru se datoreaza faptului ca multi manageri au decis sa joace Triple Captain pe Salah sau Sterling.

Dar sa trecem la ale noastre. Ce jucatori avem pe radar pentru GW2?

Mathew Ryan – £4.5

Chiar daca postul de portar e cel la care se fac cele mai putine schimbari pe parcursul sezonului, ne vedem nevoiti sa ne indreptam privirile spre el inca din etapa 1 – accidentarea lui Allison.

Contrar asteptarilor, Ryan si coechipierii lui au inceput formidabil acest sezon. Victorie clara, 3-0, in deplasare de la Watford.

Pe langa CS-ul oferit a avut si 3 save-uri ceea ce a mai adaugat cateva puncte bonus.

Programul. pe hartie, pare usor pentru Brighton. Doua meciuri acasa cu West Ham si Southampton. Doua echipe care nu au aratat nimic in prima etapa.

Lucas Digne – £6.0

Digne este deja cunoscut la nivelul Premier League. 24.3% din managerii FPL l-au adaugat in echipa lor.

Chiar daca in prima etapa Everton s-a chinuit ramanand in 10 oameni din minutul 76, Digne a fost destul de implicat pe faza de atac.

Urmatorul meci pare sa-i fie pe plac, sezonul trecut reusind sa marcheze un gol in minutul 95, din lovitura libera impotriva celor de la Watford.

John McGinn – £5.5

Mijlocasul celor de la Aston Villa a impresionat in prima etapa reusind sa marcheze importriva celor de la Tottenham.

Chiar daca Villa parea victima sigura au reusit sa-i tina in sah pe jucatorii lui Pochettino pana in minutul 73.

Daca aruncam un ochi pe Fixture Difficulty Planner vom vedea ca leii au un program favorabil in urmatoarele 4 etape. Meciuri acasa cu Bournemouth, Everton si West Ham si o deplasare la Crystal Palace.

In acest moment McGinn a ajuns in echipele a doar 5.1% din managerii FPL. Daca mijlocasul reuseste sa-si confirme prestatia buna din prima etapa, cu siguranta multi manager il vor lua in echipa.

La fel ca si in cazul lui Pukki, daca vreti sa-l aveti pe McGinn in echipa. Acum e momentul.

Teemu Pukki – £6.5

Chiar daca pentru Norwich inceputul de campionat nu a fost extraordinar pierzand cu 4-1 in deplasarea de pe Anfield, canarii si-au creat pe langa gol o sumedenie de ocazii.

Golgeterul sezonului trecut, Pukki incepe sa isi faca loc printre jucatorii interesanti/de luat din FPL. Efectele jocului bun si golului marcat impotriva celor de la Liverpool au inceput sa se vada :5.7% din manageri il au deja in echipa (155022 transfers in).

Pretul lui o sa creasca cu siguranta in zilele urmatoare. Asa ca daca doriti sa-l achizitionati

Voi? Ce jucatori aveti in minte? Ce jucatori v-au facut cu ochiu si ati dori sa-i aveti in echipa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *