GW11 – echipa

Written by:

Nici bine nu ne-am dezmortit dupa etapa a zecea, ca a inceput iar weekend-ul si avem din nou meciuri in Premier League.

Pentru etapa aceasta am pregatit un singur transfer, si anume: Haller in locul lui Wilson. Forma pe care a aratat-o Bournemouth in ultimele etape ne-a facut sa renuntam la atacantul englez. Ne-am fi dorit sa il cumparam pe Rashford, dar nu dispunem de bugetul necesar, asa ca ne vom multumi cu atacantul francez al Ciocanarilor.

Cu urmatoarea echipa atacam etapa a 11a:

La portari ne-am decis destul de greu, dar am considerat ca este o probabilitate mai mare sa scape Brighton fara gol primit de la Norwich, decat sa plece Pope cu Clean Sheet de la Shefield. Asfel, vom miza pe Ryan.

Am preferat sa nu avem mai mult de un fundas premium in echipa, pentru a putea miza pe un mijloc mai bun. Astfel, singurul fundas premium pe care il avem este Pereira, care, datorita formei Vulpilor, consider ca nu putea lipsi din echipa. Lundstram este revelatia sezonului, in ceea priveste apararea, deci ii vom acorda incredere in continuare, mai ales ca nu are un meci extrem de dificil. Pe Dunk l-am ales dupa acelasi considerent explicat in cazul portarilor. Cealalta optiune ar fi fost Kelly, care joaca impotriva celor de la Leicester, deci cred ca Dunk este o alegere mai buna. Despre Tomori nu avem multe de spus. Watford este intr-o forma extrem de proasta, nereusind sa inscrie nici macar un gol in ultimele 5 etape, deci Tomori ni se pare alegerea perfecta, cu sanse mari de a face clean sheet.

Chiar daca Pep ne surprinde in fiecare etapa cu rotatia echipei, am decis totusi sa riscam cu 2 jucatori de la Manchester City, Sterling si De Bruyne. Avand un meci usor, ne asteptam sa vedem multe goluri din partea echipei din Manchester. Din acest motiv am ales sa il pune pe Sterling capitan.

Mane nu poate, de asemenea, sa lipseasca din echipa. Observand forma prin care trece Leicester, am considerat ca trebuie sa avem neaparat un mijlocas de la ei, deci il vom pune pe Maddison.

Cat despre atacanti, cum spuneam si la inceputul articolului, am vrut sa il cumparam pe Rashford, dar nu am avut bani. Deci, vom ataca cu Haller. Abraham va complete atacul nostru, fiind un atacant de pret mediu si randament ridicat.

Acestea fiind spuse, speram ca alegerile noastre au fost inspirate si nu vom ramane dezamagiti dupa aceasta etapa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *