#GW1 – Review

Written by:

Prima etapa a trecut, haideti sa analizam ce am facut si sa vedem cum putem aborda etapa a-II-a.

In GW1 am reusit sa adunam 83 de puncte. Avand in vedere cum a decurs etapa aceasta, daca eram mai inspirati la finalizare, cred ca puteam obtine un punctaj mai bun.

Dupa cum se observa, am jucat in sistemul 4-4-2.

De ce l-am ales pe Ryan in detrimentul lui Fabianski pentru postul de portar? Pentru simplul fapt ca West Ham a jucat cu Manchester City si ne asteptam sa primeasca goluri pe banda rulanta, avand in vedere jocul ofensiv al echipei lui Guardiola. Asadar, am optat pentru Ryan, care ne-a intercut asteptarile. Nu doar ca a facut Clean Sheet, dar a si primit 2 puncte bonus.

In ceea ce priveste fundasii, Zinchenko, Digne si van Dijk erau  puncte fixe in apararea noastra inca din presezon. Singura dilema pe care o aveam, era daca sa il folosim pe Ake sau sa mizam pe Kelly. Am inceput cu Ake, fiind de parere ca nou-promovata Sheffield nu va pune probleme serioase in deplasarea de la Bournemouth.

Se pare ca ne-am inselat, astfel ca am pierdut 4 puncte cu alegerea aceasta.

Trecand la mijlocasi, evident ca Salah si Sterling nu puteau lipsi. Chiar daca sunt foarte scumpi, amandoi ne aduc puncte si ne mentin aproape de ceilalti manageri. Ne-am fi asteptat la ceva mai mult de la Salah, avand in vedere ca Liverpool a jucat acasa cu o nou-promovata. Din acest motiv am ales sa il punem pe Salah capitan, in detrimentul lui Sterling.

Nu a fost cea mai buna alegere, dar ne multumim si cu atat. 

Alegerea lui Sterling si Salah nu necesita nicio explicatie, dar de ce am optat pentru Sigurdsson si Zaha?

Sigurdsson este unul dintre cei mai importanti jucatori ai lui Everton, ofera assist-uri, bate lovituri libere, deci este un jucator care aduce puncte constant. In ceea ce il priveste pe Zaha, acesta a fost trecut in FPL ca mijlocas, cu toate ca in echipa lui Crystal Palace joaca tot pe psotul de atacant. Datorita acestui fapt, am decis sa incepem cu Zaha in primul 11. 

Atacul a fost marea nostra dezamagire. Avand in vedere forma arata de Jota in presezon si in preliminariile Europa Leage, ne-am fi asteptat sa marcheze, sau sa ofere macar o pasa de gol in meciul de debut. Am asteptat degeaba. 

Acelasi lucru se aplica si la celalalt atacant al nostru, Joshua King. Niciunul dintre ei nu a avut realizari notabile in meciul de debut, obtinand fiecare cate 2 puncte. 

Un lucru imbucurator pentru noi este ca avem o banca solida, toti jucatorii fiind titular la echipele lor: Fabianski, Wood, Dendoncker si Kelly. In total, au facut 12 puncte, un punctaj decent pentru banca de reserve.  Acest lucru ne da posibilitatea sa rulam jucatorii in functie de meciurile pe care le joaca.

In concluzie, cred ca a fost o etapa destul de buna. Speram ca vom fi mai inspirati in alegerea echipei pentru etapele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *