Echipa #GW9

Written by:

După 4 etape în care am tot anunțat că vom folosi wild card-ul, a venit momentul să ne și ținem de cuvânt.

Așadar, am făcut 6 transferuri pentru weekend-ul acesta:

Schmeichel –>Martinez

Ayling–>Dann

Lascelles–>Kilman

Saiss–>Coufal

Saint-Maximin–>Rodriguez

Son–>Ziyech

Intenționam să îl schimbăm și pe Salah cu Mane, dar având în vedere faptul ca egipteanul este mult mai în formă decât Mane, am considerat ca nu merită să facem această mutare pentru o etapă.

De ce am recurs la aceste schimbări?

Punctele pe care ni le-a adus Kasper Schmeichel nu sunt pe măsura prețului piperat pe care il are, astfel că am preferat să facem rocada cu Martinez, care valorează cu 0.8m mai puțin. Punctele adunate până acum și programul care urmează ne-au făcut să luăm această decizie.

Leeds este o echipa frumoasă, care joacă un fotbal plăcut, însă primește goluri aproape meci de meci. Acesta este motivul pentru care am fost nevoiți să îl schimbăm pe Ayling. Înlocuitorul acestuia este Dann de la Crystal Palace, care valoareaza doar 4.4m și pare să își fi găsit un loc de titular în echipa lui Roy Hodgson. Palace este o echipă mult mai solidă decât Leeds, deci cred că am făcut o afacere bună.

Ait Nouri pare să îi fi luat fața lui Saiss în primul 11 al lui Wolves, astfel că ne-am reorientat și l-am cumpărat pe Coufal, jucătorul lui West Ham. Ciocănarii au un meci facil în această etapă, deci ne așteptăm la un clean sheet.

Saint-Maximin are un start de sezon slab și ne gândeam de mult timp să îl schimbăm. Astfel, l-am readus pe James Rodriguez, pe care îl vândusem acum câteva etape.

Tottenham va avea un program extrem de greu în următoarea etapă și am considerat că nu merită să îi avem pe Son și Kane în etapele care urmează. Dintre ei, am preferat să îl vindem pe primul, în locul lui cumpărându-l pe Ziyech. Acesta din urmă pare că s-a acomodat deja în echipa lui Lampard și va fi un jucător exponențial.

 

Acestea fiind spuse, vă prezentăm echipa noastră pentru etapa a noua:

 

La prima vedere, echipa arată bine. Să sperăm că nu este doar o iluzie și că nu am folosit Wild Card-ul degeaba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *