Echipa #GW8

Written by:

Cu toate ca etapa trecuta va povesteam ca, contemplam sa folosim WC pentru aceasta etapa, dupa delungi dezbateri si scenarii pregatite, am ales sa mai amanam momentul folosirii acestuia.

Cu toate ca am identificat mai multe probleme in echipa, pentru aceasta etapa am hotarat sa facem 2 transferuri, astfel vom face -4 puncte. In primul rand il vom scoate din echipa pe Kai Havertz, mijocasul celor de la Chelsea fiind confirmat cu Covid-19. In locul lui il vom transfera pe mijlocasul ofensiv al celor de la Aston Villa, Jack Grealish.

Astfel cu acest prim transfer facut, cu restul de bani pe care ii aveam in banca, ne putem permite sa mai facem un ,,upgrade” la mijloc, si l-am inlocuit pe Matheus Pereira cu Wilfred Zaha. Mijlocasul celor de la West Brom nu ne-a ajutat absolut deloc de cand lam luat si nu ne mai permiteam sa il tinem in echipa, iar Zaha pare sa fie cel mai important jucator al celor de la Palace.

In aparare continuam sa avem cateva probleme, va trebui neaparat sa intervenim pe viitor, insa pentru aceasta etapa vom miza pe Chilwell, Lascells si Justin, plus Schmeichel in poarta. A fost dificil de ales, intrucat 3 dintre jucatorii nostrii joaca intre ei, astfel am hotarat sa il lasam pe banca pe Saiss.

La mijloc vom evolua cu toata linia pe care o avem la dispozitie, cele 2 transferuri facute consideram ca ne intareste destul de mult, iar in atac vom evolua cu cei mia buni 2 jucatori pe care ii avem la dispozitie: DCL si Kane.

In ceea ce priveste capitanul, a fost o alegere destul de usoara avand in vedere adversarii pe care jucatorii nostri ii au, mergem pe mana lui Kane. Evident, puteam sa mizam si pe Son, insa englezul pare mai in forma in aceasta perioada, iar adversarul din aceasta etapa, ne permite sa speram la mai multe goluri din partea lui.

Spor si bafta la selectiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *