Echipa #GW5

AvatarWritten by:

În sfârșit s-a terminat pauza generată de meciurile echipelor naționale și putem reveni la punctele noastre.

După o lungă dezbatere, dacă să folosim sau nu Wild Card, am decis totuși să mai așteptăm puțin. Astfel, am făcut doar 2 transferuri. KDB s-a accidentat și încă nu se cunoaște data la care va reveni. Din această cauză am decis să îl vindem și să îl cumpărăm pe Son, liderul la zi, în ceea ce privește punctele. Celălalt jucător pe care l-am vândut este Martial, care este suspendat până pe 7 noiembrie. Chiar dacă nu era suspendat, Martial era pe lista noastră de transferuri.

Acestea fiind spuse, iată echipa noastră pentru etapa a5a:

Făcând aceste 2 transferuri, primul 11 era oarecum clar. Singura discuție a fost Saint-Maximin vs Mitrovic. Pe care sa îl alegem titular?  Mitrovic a ieșit la rampă doar în etapa a doua, iar Saint-Maximin doar în etapa a patra. Cu toate acestea, Newcastle pare într-o formă bună și avem încredere că vor marca împotriva celor de la United, mai ales că echipa din Manchester nu se regăsește în acest început de sezon. Astfel, am optat pentru jucătorul lui Newcastle. Să sperăm că am fost inspirați.. Rămâne de văzut.

În ceea ce privește căpitanul, l-am ales pe Son, pentru că are meci mai ușor decât Salah și pare a fi mai în formă.

Etapa a cincea va fi ultima șansă pentru mulți dintre jucători. Momentan suntem deciși să folosim Wild Card-ul în etapa următoare, dar cine știe.. poate evoluția jucătorilor din acest weekend ne va schimba părerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *