ECHIPA #GW4

AvatarWritten by:

După o etapă dezastruoasă, am fost tentați să schimbăm echipa din temelii. Dar, ne-am calmat repede si le vom mai acorda o șansă jucatorilor. Pentru această etapă am făcut doar o schimbare, și anume Pereira in locul lui Thiago, acesta din urmă revenind cel mai devreme pe 17 octombrie.

După cum spuneam la început, nu sunt schimbări majore de efectiv. Am optat să jucăm cu 3 fundași, trecându-l pe Ayling pe bancă, pentru că ne așteptam ca Manchester City să dea 2-3 goluri. Așadar, cei 3 de pe linia de fund vor fi Ake, Saiss si Justin.

La mijloc am optat pentru Pereira in locul lui Thiago, pentru că West Brom are meciuri ușoare în următoarea perioada și există premize bune să adune puncte, deci ne așteptam ca și Pereira să facă jocuri bune. Havertz nu a excelat în primele etape, dar l-am păstrat pentru a nu face -4 puncte cu transferuri.Dupa pasa de gol din meciul cu WBA poate va fi etapa în care se va descătușa, cine știe.

In ceea ce priveste atacul, fiind fortati de imprejurari, Thiago fiind depistat Covid-19 iar noi nedorindu-ne sa facem -4, am optat pentru a pastra linia de atac. Astfel, formatia noastra va juca in sistemul 3-4-3 cu Mitrovic, DCL si Martial.

Cu un Mitrovic marcand doua goluri in trei etape (cu Arsenal a jucat doar 27 de minute) cu un Martial dornic de afirmare dupa cele doua etape mai putin reusite dar cu un adversar mai greu (cu Tottenham acasa) si cu un Calvert-Lewin in mare forma si cu un meci facil impotriva celor de la Brighton speram ca cei trei sa isi faca simtita prezenta in echipa.

Alegerea capitanului si cheia succesului in acest inceput de sezon a fost destul de grea. Atat Kevin De Bruyne cat si Salah au meciuri destul de usoare pe hartie, Leeds respectiv Aston Villa. Ambele meciuri in deplasare.

Chiar daca in primele etape banderola a mers pe mana lui Salah, egipteanul aducand in visteria echipei 56 de puncte, de aceasta data am decis sa mergem pe mana lui KDB. Leeds a primit 7 goluri in ultimele trei etape iar noua ni s-a parut un argument solid.

Cam atat despre ce am gandit noi pana acum. Speram sa fie o etapa mai buna decat #GW3.

Multa bafta tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *