ECHIPA #GW3

Deac SebiWritten by:

Dupa un dezamagitor GW2, in care am acumulat doar 38 de puncte speram sa recuperam incepand din aceasta etapa. E drept, etapa trecuta am ales sa nu facem transferuri, pregatind putin echipa de la inceputul sezonului.

Dupa multe discutii si incercari, am facut 3 trasnferuri pentru acesta etapa si viitor, astfel am facut un -4 puncte (avand 2 transferuri gratis)

Transferurile pe care leam facut in acest GW sunt:

Kevin de Bruyne IN – Pierre Emerick Aubameyang OUT

Dominic Clavert-Lewin IN – Danny Ings OUT

Thiago Alcantara IN – Wilfred Ndidi OUT

Rationamentul acestor trasferuri a fost urmatorul:

– Aubameyang si echipa sa urmeaza sa aiba un program destul de complicat in urmatoarele etape, cu adversari precum Liverpool, Manchester City, Leicester sau Manchester United, si am considerat ca nu merita sa blocam un post de jucator premium pentru el in acest moment. De KDB nu cred ca are rost sa mai spunem ceva, toti managerii de FPL stiu ca este cel mai bun jucator din Premier League, astfel acest schimb a fost destul de usor de facut.

– Urmatoarele 2 transferuri putem spune ca ,,au mers mana in mana”: era necesar sa sa il schimbam pe Ndidi acesta fiind indisponibil, din cauza unei accidentari) pana in luna decembrie, iar pretul sau nu ne permitea sa aducem un mijlocas destul de bun pentru echipa noastra. Astfel, am schimbat si pe Ings cu DCL, eliberand astfel inca 1.1 m £. De asemnea nu consideram ca am facut un downgrade cu acest transfer, atacantul englez al celor de la Everton aratand o forma mult mai buna decat Ings. Cu bugetul ramas am reusit sa facem un schimb intre Ndidi si Thiago Alcantara de la Liverpool. Spaniolul de la echipa campioana in etapa precedenta a fost jucatorul cu cele mai multe pase reusite, chiar de la debutul sau pentru echipa lui Klopp, prezentand un potential mare pentru managerii de PFL.

Dupa aceste transferuri realizate echipa noastra, pentru GW3 arata astfel:

Am ales sa jucam intr-un sistem 3-4-3 pentru aceasta etapa.

Pe postul de portar, nu prea avem de unde sa alegem, astfel vom juca tot cu Schmichel, cu toate ca va jucat impotriva celor de la City, noi speram sa faca niste puncte de la saves.

In aparare am ales un trio care am considerat ca este cel mai probabil in a obtine cat mai multe puncte: Ake, Saiss si Ayling. (ceilalti 2 aparatori din lot avand meciuri mai grele Justin contra City si Lascelles contra celor de la Tottenham)

La mijloc vom evolua cu cea mai buna linie pe care o putem alinia: Thiago, KDB, Havertz si Salah. Cei de la Liverpool cu toate ca nu au un meci usor contra celor de la Arsenal, sunt o alegere buna pentru viitor. Havertz va avea un meci relativ usor pe hartie, contra celor de la West Bromwich Albion, iar KDB va evolua impotriva celor de la Leicester

In atac, vor juca cu toti cei 3 jucatori disponibili: Dominic Calvert-Lewin, Mitrovic si Martial. Primul, unul dintre transferurile din aceasta etapa are meci in deplasare contra revelatiei Crystal Palace. Cosideram ca este momentul ca acestia sa piarda in sfarsit, si DCL sa fie printre marcatori. Mitrovic, jucatorul care etapa trecuta a marcat 2 goluri contra celor de la Leeds, iar noi lam tinut pe banca de rezerve, speram sa se revanseze fata de noi in meciul pe care il vor juca luni acasa contra celor de la Aston Villa. Iar ultimul, insa nu cel din urma, Martial trebuie sa se revanseze si acesta dupa dezamagirea din meciul cu Palace. Meciul cu Brighton pare a fii ideal pentru a reusi asa ceva.

Cu toate ca am facut -4 puncte la startul acestei etape consideram ca a meritat, echipa in momentul de fata aratand mai bine pentru etapele ce urmeaza. Abia asteptam sa vedem daca am fost inspirati in alegerile facute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *