Echipa #GW2

AvatarWritten by:

Nici bine nu ne-am dezmeticit după prima etapă, că și incepe cea de a doua.

După lungi dezbateri, am hotărât să nu facem transferuri etapa asta și sa defilăm cu ce avem.

Iată echipa noastră:

Poate vă întrebați de ce nu am vrut sa facem transferuri?

În primul rând, în momentul în care am alcătuit echipa la începutul sezonului, am ales câte un jucător de la fiecare echipă din Manchester, chiar dacă nu au jucat în prima etapă. Acest lucru ne-a dat posibilitatea, fără a face nici măcar un transfer,  să avem 2 oameni care, credem noi, ne vor aduce puncte frumoase în weekend.

În al doilea rând, pentru a face schimbările dorite, aveam nevoie de cel puțin 2 transferuri. Din moment ce avem doar un transfer gratuit în aceasta etapă, nu am considerat necesar să pierdem 4 puncte pentru a face modificările dorite.

Astfel, după cum spuneam la începutul articolului, defilăm cu ce avem.

Am efectuat, bineînțeles, câteva modificări in primul 11. Ne-a plăcut foarte mult Leeds în prima etapă, chiar daca au pierdut, astfel că am optat pentru un sistem cu 4 fundași, pentru a-i face loc lui Ayling in echipă. Cum Wolves are meci foarte greu împotriva lui Manchester City, am făcut rocada între Saiss si Ake. Alegând sa jucăm în 4-4-2, un mijlocaș trebuia sa iasă automat din schemă, iar alegerea logică pentru banca de rezerva a fost, din punctul nostru de vedere, Ndidi. După ce am văzut în prima etapă, nu suntem deloc mulțumiți că Haverz se regăsește în primul 11, mai ales că va juca împotriva lui Liverpool, însă am fi avut nevoie de două schimbări pentru a-l scoate din echipă, deci am preferat să facem un compromis.

În atac vom juca cu Ings și Martial. Primul nu a strălucit în meciul cu Crystal Palace, dar credem ca este o opțiune mai bună față de Mitrovic, chiar daca are un meci teoretic mai greu. Pe Martial l-am cumpărat la începutul sezonului tocmai pentru a-l folosi din etapa a doua, deci nu se punea problema sa îl lăsăm pe banca de rezerve.

Nu este chiar echipa pe care am fi dorit să o avem în această etapă, dar am făcut un compromis, pentru ca săptămâna viitoare să avem posibilitatea să facem două transferuri gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *