Echipa #GW10

AvatarWritten by:

Wild Card-ul folosit nu ne-a satisfăcut așteptările etapa trecută, însă am făcut schimbările pe termen lung, astfel că sperăm să dea roade pe viitor.

Noii veniți nu au adus satisfacție în etapa a noua, singurul jucător care a confirmat fiind Coufal. Am reușit marea performanță de a aduna 54 de puncte. Nu suntem deloc mulțumiți, mai ales ca media din etapa aceasta este de 55 de puncte.

Cu toate acestea, privim încrezători spre etapele care urmează. Pentru GW10 nu am făcut nici măcar un transfer, cu gândul că săptămâna viitoare vom aveam două transferuri gratuite. Am operat doar o schimbare in primul 11: Coufal -> Salah

Cea mai bună veste este revenirea lui Salah, de la care ne așteptăm să aducă puncte. Cu toate astea, îl preferam pe DCL căpitan, având în vedere forma extraordinară prin care trece si meciul facil pe care îl are.

Ne încurcă puțin meciul Tottenham – Chelsea, dar nu este exclus să ieșim foarte bine din această dispută. Poate un gol Kane? O pasă de gol Chilwell sau Ziyech? Orice este posibil.

Așteptăm, ca în fiecare început de weekend, cu foarte mare încredere. Dacă încrederea de săptămâna trecută a scăzut la fiecare meci, cred că în acest weekend nu se va mai întâmpla acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *