Despre FPL.ro

Cine suntem?

Bogdan Rosca, WordPress developer in timpul saptamanii si FPL Manager in weekend-uri, fan Liverpool si impatimit al acestui sport/joc.

Cosmin Sumanar: IT-ist, clujean prin adoptie, bolnav iremediabil de fotbal, fan Liverpool si, ca si colegii mei, un jucator impatimit de FPL.

Sebi Deac: Inginer si FPL manager sau FPL manager si inginer.

Speram ca pe viitor aceasta rubrica sa fie completata si cu alte nume care sa ne ajute sa crestem acesti proiect.

De unde am pornit?

Pasiunea pentru Fantasy Premier League a inceput dintr-o joaca, ca intre prieteni.

Urmaream si urmaresc in continuare Premier League cu mare interes. La momentul respectiv (acum 3 ani) nici nu stiam ca exista acest joc. Ei il jucau deja de vreo doua sezoane.

Am intrat in jocul lor, mi-am facut echipa si de aici s-a deschis o noua lume in fata ochilor mei: statistici, preturi, accidentari, rotatii, suspendari, podcasturi, vloguri, conturi de twitter si cate si mai cate lucruri pe care pana atunci nu le urmaream sau nu le dadeam importanta.

Datorita acestul joc am inceput sa vad meciurile Prermier League diferit. Nu mai erau simple meciuri de campionat, jocul deja facuse din mine un mic manager. Urmaream jucatorii, studiam statisticile lor, cine centreaza mai bine, cine da pase mai multe, ce sanse sunt ca portarul X sa nu primeasca gol s.a.m.d. un pseudomanager ce sa mai.

Ce imi doresc de la acest proiect?

Prin FPL.ro as vrea sa adun toata comunitatea jucatorilor de Fantasy Premier League din Romania, sa creez un spatiu de discutie din care sa iasa idei, tips-uri bune pentru toti managerii romani din acest joc.

Inceputul este promitator, am reusit sa-i conving pe colegii mei, Cosmin si Sebi sa se alature acestui proiect. Sper ca nu ne vom opri aici si ca vom realiza ce ne-am propus.

Comentariile sunt închise.